Provincialeweg Zuid 163, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 259.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Provincialeweg Zuid 163
Postcode
6438 BD
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 540 m3
Perceel oppervlakte
330 m2
Woonoppervlakte
ca. 98 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1966
Energie label
E

Delen op Social Media

Op een bijzonder fraaie locatie in het geliefde Oirsbeek gelegen ruime technisch vrijstaande woning (te moderniseren) met inpandige garage, dubbele oprit, vrij gelegen achtertuin (totale perceel 330m²) op zuid-west, cv-combi ketel (2019) en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Portaal, inpandig bereikbare ruime garage (ca. 25m²) met elektrisch bedienbare poort. Berging (ca. 8m²); cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit HR, 2019, eigendom).

Begane grond: Voortuin, royale oprit 1 geschikt voor het stallen van meerdere auto's, oprit 2, entree, hal, meterkast, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset. Woonkamer/keuken/tuinkamer (totaal ca. 51m²!) met houtkachel (ter overname). De keuken is voorzien van een keukenopstelling met apparatuur t.w. een gaskookplaat, wasemkap en koelkast. De tuinkamer is voorzien van schuifdeuren naar de tuin. De tuin op zuid-west is vrij gelegen en voorzien van een terras.

Eerste verdieping: Ruime overloop en trappenhuis, slaapkamer 1 (ca. 12m²), slaapkamer 2 (12m²), slaapkamer 3 (ca. 5m²). Doucheruimte met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken. Ruime bergruimte met voldoende stahoogte.

Bijzonderheden: Deze technisch vrijstaande woning (te moderniseren) is op een bijzonder fraaie locatie in het geliefde Oirsbeek gelegen. Oirsbeek heeft een relatief hoog voorzieningenniveau. Winkels (2 supermarkten), horeca, brede-school, sportaccommodaties en verbinding openbaar vervoer liggen op loopafstand. Dat geldt ook voor fraaie wandel- en fietsgebieden. De inpandige garage en ruime zolder zorgen voor veel bergruimte. De dubbele oprit is bijzonder praktisch. Het cv-combi-toestel is in 2019 vernieuwd. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout (deels kunststof) met isolerende beglazing. Kortom maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.