Julianastraat 30, Schinveld

Vraagprijs
€ 289.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
Julianastraat 30
Postcode
6451 GX
Slaapkamers
5
Inhoud
ca. 823 m3
Perceel oppervlakte
638 m2
Woonoppervlakte
ca. 152 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1930
Energie label
G

Delen op Social Media

Aan de rand van Schinveld op een steenworp afstand van fraai groengebied (fiets- en wandelgebied), doch ook nabij voorzieningen (o.a. winkels en basisschool) en uitvalswegen gelegen; het ruim (ca. 823m³ inhoud) uitgebouwd en vrijstaand woonhuis met o.a. een multifunctionele ruimte, slaapkamer/badkamer op de begane grond, ruime garage, 5 slaapkamers, vernieuwde cv-combi-installatie (2020), aluminium kozijnen met dubbele beglazing, ruime tuin op zuid, provisiekelder, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,97m x 2,89m).

Begane grond: Lange oprit; voortuin, entree/hal (ca. 5m²) met o.a. fraaie Terrazzo vloer en meterkast; ruime woonkamer (ca. 41m²) v.v. laminaatvloer; apart gelegen (woon)keuken (ca. 4,30m x 3,95m) v.v. lichtkoepel, eenvoudige (L-vormige) keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, afzuigkap, elektrische kookplaat en koelkast. Tussenportaal met o.a. deur naar oprit, geheel betegelde toiletruimte en geheel betegelde badkamer (ca. 1,75m x 1,58m) v.v. instapdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding. Bijkeuken (ca. 5,50m x 1,54m) v.v. tuindeur, extra keukenblok en toegang tot multifunctionele ruimte/slaapkamer 1 (ca. 5,49m x 4,53m) v.v. laminaatvloer. Ruime (inpandige) garage (ca. 33m²) v.v. spoelbak, radiator en cv-kast met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom/2020/Nefit). Royale omsloten achtertuin (Z) v.v. gazon, terras, opslag, border met aanplant en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 2 (ca. 4,00m x 3,83m) met inbouwkast, slaapkamer 3 (ca. 3,89m x 3,09m), slaapkamer 4 (ca. 3,89m x 3,07m) v.v. inbouwkast en vaste wastafel, slaapkamer 5 (ca. 2,32m x 1,98m).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap (vanuit slaapkamer 1) te bereiken bergvliering.

Bijzonderheden: Het ruim uitgebouwd en vrijstaand woonhuis is aan de rand van Schinveld, nabij de fraaie Schinveldse bossen en voorzieningen gelegen. Winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen in de directe nabijheid. Heb object beschikt over een ruim perceel (638m²) en is nagenoeg geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. De omsloten achtertuin biedt veel privacy en is op het zuiden gesitueerd. Door de aanwezigheid van een multifunctionele ruimte/slaapkamer op de begane grond en een ruime garage zijn er veel gebruiksmogelijkheden. Enige modernisering is wenselijk. Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.