Lindenlaan 6, Valkenburg

Vraagprijs
€ 339.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Valkenburg
Adres
Lindenlaan 6
Postcode
6301 HB
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 800 m3
Perceel oppervlakte
147 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1913
Energie label
G

Delen op Social Media

In de statige Lindenlaan in Valkenburg Centrum gelegen beleggingsobject; omvattende een winkelruimte en een 2-tal appartementen.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder met opstelplaats cv-installatie.

Begane grond (nr.8): Entree, etalage, winkelruimte (ca. 78m²): keuken en dubbel toilet. Entree appartementen. Hal met brievenbussen, trappenhuis.

Eerste verdieping: (nr. 6a, ca. 55m² woonoppervlak): entree, hal, badkamer, slaapkamer (ca. 6,5m²), woonkamer, eetkamer/slaapkamer (totaal ca. 26m²), keuken (ca. 6,5m²) met vernieuwde keukenopstelling met kookplaat, wasemkap en keuken. Royaal dakterras (ca. 47m²). Energielabel D, geldig tot 12-01-2032.

Tweede verdieping: (nr. 6, ca. 55m² woonoppervlak): entree, hal, badkamer (ca. 9m²), slaapkamer (ca. 14m²), woonkamer (ca. 16m²), keuken (ca. 8m²). Energielabel G, geldig tot 12-01-2032.

Bijzonderheden: Dit beleggingsobject is in het centrum van Valkenburg in de statige Lindenlaan gelegen. Voorzieningen als openbaar vervoer, winkels en horeca liggen op loopafstand. Daarnaast ook al het moois aan natuur en voorzieningen wat Valkenburg in directe en indirecte omgeving te bieden heeft. De winkelruimte (huisnummer 8) is verhuurd tot en met 31-01-2022. Huisnummer 6a is vrij van huur. Huisnummer 6 is verhuurd (€ 494,70,- p/m) voor onbepaalde tijd. Alle units beschikken over eigen g/w/e meters. Een strook van circa 3 meter voor het object is nog eigen grond.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.