Verlengde Lindelaan 30, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 259.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Verlengde Lindelaan 30
Postcode
6438 HG
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 423 m3
Perceel oppervlakte
214 m2
Woonoppervlakte
ca. 113 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1985
Energie label
B

Delen op Social Media

In de kern van Oirsbeek, nabij supermarkt, speeltuin en basisschool gelegen twee-onder-een-kapwoning met garage, tuin op zuidwest, mogelijkheid voor 4 slaapkamers, moderne badkamer, vaste trap naar zolder en isolerende beglazing.

Indeling

Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast (modern), toiletruimte met toilet en fonteintje, L-vormige woonkamer (ca. 32m²) met ruime trapkast; keuken (ca. 6m²) met eenvoudige keukenopstelling. Onderhoudsvriendelijke tuin op zuidwest. Garage (ca. 17,5m²) met vliering en elektrisch bedienbare poort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 13,5m²), slaapkamer 2 (ca. 8m²), slaapkamer 3 (ca. 11m²) met inbouwkast. Moderne geheel betegelde badkamerruimte (ca, 5m²) met douche, badmeubel/vaste wastafel. wandcloset, wandradiator, daglichttoetreding en inbouwspots.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vaste trap te bereiken. Hobby-zolderkamer (ca. 23m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (REMEHA) en aanrechtblok met spoelbak.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in de kern van Oirsbeek, nabij supermarkt, speeltuin en basisschool gelegen. Tevens liggen fraaie buitengebieden, de gezellige horeca rond de kerk en de oprit van de praktische Buitenring op korte afstand. Deze woning biedt 3 slaapkamers en een zolder die via een vaste trap te bereiken is. Een vierde slaapkamer is hier dus makkelijk realiseerbaar. Het dak en de spouw zijn geïsoleerd. De houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.