Akerstraat-noord 206, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 198.000 k.k.
status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Akerstraat-noord 206
Postcode
6431 HT
Slaapkamers
0
Inhoud
ca. 527 m3
Woonoppervlakte
ca. 137 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
2001
Energie label
A++

Delen op Social Media

EIGEN ONDERNEMING OF BELEGGING! Akerstraat Nood 206 én Heisterberg 1F Hoensbroek
Op zichtlocatie gelegen 2 goed geïsoleerde (energielabel A++) zelfstandige bedrijfsunits (2001), vrij van huur, met brede bestemming en veel indelingsmogelijkheden (mobiele wanden). Geen VvE kosten (m.u.v. verzekering!).

Indeling

UNIT 1:
Akerstraat-Noord 206 (totale gebruiksoppervlakte ca. 65m², bruto inhoud ca. 247m³):

Entree met aluminium pui, portaal. Bedrijfsruimte 1 (ca. 39m²) met eigen meterkast en keukenopstelling en apparatuur te weten: een inductie-kookplaat, wasemkap en vaatwasser. Bedrijfsruimte 2 (ca. 11,5m²), portaal met de witgoedaansluiting. Opstelplaats cv-combi-installatie. Moderne badkamer (ca. 5m²) met inloopdouche, badmeubel/vaste wastafel met verlichte spiegel, wandcloset (spaarknop) en inbouwspots.

UNIT 2:
Hesterberg 1F (totale gebruiksoppervlakte ca. 72m², bruto inhoud ca. 280m³):

Entree, hal, meterkast, Bedrijfsruimte (ca. 35m²) met keukenopstelling en apparatuur; te weten: een inductie-kookplaat, wasemkap, magnetron, koelkast, vrieskast en vaatwasser. Berging met de witgoedaansluiting en opstelplaats cv-combi-installatie. Bedrijfsruimte (ca. 11,5m²). Badkamer (ca. 9m²) met inloopdouche, wandcloset, badmeubel/vaste wastafel en inbouwspots.

Bijzonderheden: Deze bedrijfsunits (appartementsrechten) liggen op een centrale (zicht) locatie en beschikken over een brede bestemming (o.a. detailhandel). Geschikt voor uw eigen onderneming of als beleggingsobject. Beide units zijn zelfstandig, vrij indeelbaar (mobiele) wanden en hebben beide een apart kadastraal nummer. De beide units zouden ook samengevoegd kunnen worden. Tevens is gas/electra en water gescheiden (eigen meterkast). Er zijn geen VvE kosten, m.u.v. de verzekeringskosten. De bedrijfsruimtes beschikken verder over systeemplafonds en inbouwverlichting. De kozijnen zijn van aluminium met isolerende beglazing en voorzien van rolluiken (elektrisch bedienbaar). Tevens is een ventilatiesysteem aanwezig. Kortom: maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.