Aanbod

Nieuw

Julianastraat 30, Schinveld

Aan de rand van Schinveld op een steenworp afstand van fraai groengebied (fiets- en wandelgebied), doch ook nabij voorzieningen (o.a. winkels en basisschool) en uitvalswegen gelegen; het ruim (ca. 823m³ inhoud) uitgebouwd en vrijstaand woonhuis met o.a. een multifunctionele ruimte, slaapkamer/badkamer op de begane grond, ruime garage, 5 slaapkamers, ruime tuin op zuid, etc..
 

€ 289.000 k.k.
Beschikbaar

Op De Keuken 25, Schinveld

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

€ 325.000 k.k.
Beschikbaar

Broekstraat 52, Schinveld

Riant wonen! Aan achterzijde vrij aan velden gelegen riante twee-onder-een-kapwoning (ca. 800m³!) met o.a.: een dubbele garage, mogelijkheid voor 5 slaapkamers, riante woonkamer, vaste trap naar de zolder, diverse hobbyruimtes, perceel van 448m² en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

€ 339.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Broekstraat 9, Schinveld

Veel gebruiksmogelijkheden! In de kern van het sfeervolle kerkdorp Schinveld gesitueerd; het zeer royaal, uitgebouwd en halfvrijstaand boerenwoonhuis met o.a.: een riante tuin (zuid-west), 3 badkamers, mogelijkheid 5 slaapkamers, ruime oprit, royale garage/werkplaats, vernieuwde cv-combi-installatie, provisiekelder, unidekisolatie.

€ - - - - - - -
Verkocht