Aanbod

Ir. Op Den Kampstraat 11, Brunssum

Op fraaie locatie tegenover het Vijverpark en midden in het centrum van Brunssum gelegen, ruim 4-kamer appartement (2de verdieping) met o.a. 3 slaapkamers, een ruime woonkamer/keuken, groot balkon/terras op zuid met fraai uitzicht over de vijver en berging.

€ 300.000 k.k.
Onder Bod

Passage 30, Brunssum

Ruim (ca. 105m²) appartement op vijfde verdieping in hartje centrum en op steenworp afstand van winkels, horeca en Vijverpark gelegen met lift, isolerende beglazing, 2 royale slaapkamers en privé berging.

€ 199.500 k.k.
Beschikbaar

Pastoor Moonenhof 27, Brunssum

Unieke kans! Op centrumlocatie nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen gelegen; het compleet gemoderniseerd (2022) en luxe afgewerkt appartement (eerste verdieping) met o.a. een privé-parkeerplaats, liftinstallatie, luxe badkamer, moderne keuken, 2 slaapkamers, balkon, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken (elektrisch) en privé-berging op afgesloten binnenterrein.

€ 239.000 k.k.
Beschikbaar

Haafheidestraat 17, Brunssum

Op prima locatie, nabij Schutterspark en uitvalswegen gelegen; de uitgebouwde hoekwoning met o.a. een grote garage (ca. 27m²), 3 slaapkamers, 11 zonnepanelen (huur/koop), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, bergzolder, onderhoudsvrij aangelegde tuin, etc..

€ 229.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Horizonstraat 47, Brunssum

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in Brunssum, aan een groenvoorziening gelegen nader af te werken (materiaal deels aanwezig), halfvrijstaand woonhuis met o.a. een grote garage met berging, 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een privacyvolle achtertuin op zuid-west.

€ 219.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Keizerstraat 48, Brunssum

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie, nabij het centrum van Brunssum en uitvalswegen gelegen; de uitgebouwde hoekwoning met o.a. een carport (eventueel uitbreiding tuin), kunststof kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping), hobby-/kantoorruimte, patiotuin, etc..

€ 189.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Slotenmaker 21, Brunssum

In geliefde kindvriendelijke wijk en op verkeersluwe woonlocatie gelegen goed verzorgde, moderne woning met onder andere een luxe keuken, zolder via vaste trap (mogelijkheid 4e slaapkamer), tuin op zuiden en een ruime garage.

€ - - - - - - -
Verkocht