Aanbod

Nieuw

Kampstraat 69, Heerlen

Nabij het vernieuwde winkelcentrum van Heerlerheide gelegen karakteristiek, vooroorlogs woonhuis met o.a. een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, tuin op west en kunststof /hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (deels HR++).

 

€ 169.000 k.k.
Beschikbaar

Fossielenerf 452, Heerlen

Starters opgelet! In de kindvriendelijke wijk Nieuw-Rennemig, nabij winkels, natuur en scholen gelegen; het via garage geschakeld en uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis met o.a. een grote garage, bijkeuken/wasruimte, woonkamer/keuken (ca. 46m²), 4 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping), luxe badkamer (2021) en onderhoudsvriendelijke tuin met overdekt terras en achteringang.
 

€ 198.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Adenauerlaan 57, Heerlen

In een keurig verzorgd appartementencomplex op een centrale locatie met op loopafstand van winkels, diverse scholen, sportvoorzieningen en wandelgebieden gelegen; het goed onderhouden appartement (2de verdieping) met o.a. een privé-parkeerplaats op afgesloten terrein, liftinstallatie, privé-berging, 2 slaapkamers, open keuken, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, goed isolatieniveau (energielabel B) en een groot balkon vanwaar men een vrij uitzicht heeft

€ - - - - - - -
Verkocht