Grachtstraat 41, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 249.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Grachtstraat 41
Postcode
6438 HM
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 457 m3
Perceel oppervlakte
515 m2
Woonoppervlakte
ca. 91 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1967
Energie label
F

Delen op Social Media

In de kern van Oirsbeek, op steenworp afstand van fraaie natuur, doch ook nabij voorzieningen (winkels, horeca, basisschool) gelegen geheel onderkelderde, te moderniseren twee-onder-een-kapwoning met o.a. een royaal perceel (515m²!!), 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin op zuidwesten.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m²) met indirect daglicht. Provisiekelder 2 (ca. 7,5m²) met daglicht, huurboiler, fonteintje/spoelbak en deur naar de tuin. Stalling/berging (ca. 25m²) met poort naar de tuin. Royale tuin (ca. 46m lang) op zuid-west met stalling en tal van indelingsmogelijkheden.

Begane grond: Voortuin, entree, hal met een natuurstenen vloer, toiletruimte, meterkast, woonkamer (ca. 24m²), serre (ca. 12m²). Keukenruimte (ca. 10m²) met keukenblok.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 12m²), slaapkamer 2 (ca. 10m²), slaapkamer 3 (ca. 7,5m²) met muurkast. Badkamer met douche, vaste wastafel en daglicht.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in de kern van Oirsbeek, op steenworp afstand van fraaie natuur (Wolfhagen, De Kakkert), doch ook nabij voorzieningen (winkels, horeca, basisschool) gelegen. Het hoge voorzieningenniveau maakt Oirsbeek een geliefd dorp. Mede ook door de centrale ligging en goede ontsluiting onder meer via de praktische Buitenring. Deze woning is geheel onderkelderd en biedt veel hobby-bergruimte. De tuin (ca. 46m lang) op zuid-west gelegen biedt tevens veel indelingsmogelijkheden. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Modernisering is wenselijk. Verwarming middels gaskachel. Plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.