Julianastraat 49, Urmond

Vraagprijs
€ 349.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Urmond
Adres
Julianastraat 49
Postcode
6129 BT
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 430 m3
Perceel oppervlakte
710 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1957
Energie label
F

Delen op Social Media

Op steenworp afstand van de Maas in een bijzonder fraai gebied gelegen karakteristiek, vrijstaand woonhuis (te moderniseren) met o.a. een royaal perceel van 710m², ruime brede garage en nagenoeg nieuwe cv-ketel en airconditioning.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 6,5m²).

Begane grond: Royale voor- en zijtuin, oprit geschikt voor meerdere auto's, entree met fraaie voordeur, hal met een natuurstenen vloer, meterkast, woonkamer (ca. 28m²) met een fraaie parketvloer en airconditioning (2022, tevens met verwarming), keukenruimte (ca. 10m²) met keukenopstelling en apparatuur, te weten: een keramische kookplaat (2021), wasemkap, oven (2021) en koelkast. Tevens is de keuken voorzien van een muurkast. Portaal, bijkeuken (ca. 7m²) met de witgoedaansluiting. Toiletruimte. Ruime brede garage (ca. 32m²). Royale en brede achter- en zijtuin op westen gelegen.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 10m²) met muurkast, slaapkamer 2 (ca. 13m²) met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 11m²) met balkon. Badkamer met ligbad en vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken. Grote bergruimte met opstelplaats cv-/combi-installatie (Nefit 2021). De zolder heeft een goede stahoogte geschikt voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is op steenworp afstand van de Maas in een bijzonder fraai gebied gelegen. Berg aan de Maas is centraal nabij voorzieningen en uitvalswegen gelegen. Tevens een mooie basis voor wandel- en fietstochten. Dit karakteristieke object biedt o.a. een royaal perceel met uitbreidingsmogelijkheden. De ruime brede garage, het souterrain en ruime bergzolder bieden veel mogelijkheden voor stalling, hobby's en de combinatie wonen/werken. De cv-ketel en airconditioning zijn recent vernieuwd/aangebracht. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.