Passage 30, Brunssum

Vraagprijs
€ 199.500 k.k.
status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Passage 30
Postcode
6441 BX
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 335 m3
Woonoppervlakte
ca. 105 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1977
Energie label
C

Delen op Social Media

Ruim (ca. 105m²) appartement op vijfde verdieping in hartje centrum en op steenworp afstand van winkels, horeca en Vijverpark gelegen met lift, isolerende beglazing, 2 royale slaapkamers en privé berging.

Indeling

Begane grond: Privé-berging (ca. 6,5m²), gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau voor videofoon-installatie. Hal met trappenhuis en lift.

Vijfde verdieping: Privé-entree, hal (ca. 9m²) met een plavuizen vloer, garderobe, meterkast (vernieuwd) en cv-ruimte met opstelplaats cv-installatie (huur). Royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 45m²). De woonkamer geeft toegang tot het balkon (ca. 10m²). De keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met apparatuur, te weten: een gaskookplaat, oven, wasemkap en koelkast. Ruime slaapkamer 1 (ca. 17,5m²), slaapkamer 2 (ca. 18,5m²), badkamer (ca. 7m²) met ligbad, douche en badmeubel met dubbele vaste wastafel. Toiletruimte met toilet en fonteintje.

Bijzonderheden: Dit ruime appartement is in hartje centrum, grenzend aan winkelcentrum De Parel en op steenworp afstand van gezellige horeca en het Vijverpark gelegen. Ook dichtbij ligt de schitterende Brunssummerheide. Dit appartement biedt maar liefst 105 m² woonoppervlak en beschikt ondermeer over 2 royale slaapkamers en een privé berging. De kozijnen zijn van hardhout en zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook is er een videofoon-installatie aanwezig. De woonkamer beschikt over een fraaie visgraat-parketvloer. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt €160,- per maand. Het object heeft een normaal afwerkingsniveau, doch enige modernisering is wenselijk. Dus wilt u levensloopbestendig wonen? Bel dan voor een afspraak!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.