Deken Bemelmansstraat 49, Heerlen

Vraagprijs
€ 249.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Deken Bemelmansstraat 49
Postcode
6411 KP
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 290 m3
Woonoppervlakte
ca. 96 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1999
Energie label
B

Delen op Social Media

In hartje centrum, centraal, doch rustig gelegen appartement (1ste verdieping) met 2 slaapkamers, fraai overdekt terras, goed isolatieniveau, privé-parkeerplaats en ruime privé-berging.

Indeling

Souterrain: Privé-berging, algemene fietsenstalling (afsluitbaar).

Begane grond: Privé-parkeerplaats op buitenterrein. Gemeenschappelijke entree met videofoon-installatie/brievenbussen, hal met liftinstallatie en trappenhuis.

Eerste verdieping: Privé-entree, hal, woonkamer (ca. 40m²) met fraaie parketvloer en toegang naar het overdekt terras/balkon (ca. 7m²). Semi-open keuken (ca. 9,5m²) met L-vormige keukenopstelling (o.a. apothekerskast), granieten werkblad en apparatuur (o.a. AEG) t.w.: een inductie-kookplaat, wasemkap, vaatwasser, oven en koelkast; cv-/bergruimte; Toiletruimte met toilet en fonteintje. Slaapkamer 1 (ca. 11,5m²), slaapkamer 2 (ca. 16,5m²). Badkamer (ca. 5m²) met ligbad, aparte douche, badmeubel/vaste wastafel en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Dit jonge appartement is in hartje centrum, centraal, doch rustig gelegen. Winkels, horeca, schouwburg en trein- en busstation liggen tevens op loopafstand. Dat geldt ook voor het mooie Aambos. Dit object (1ste verdieping) beschikt over 2 slaapkamers en een fraai overdekt terras met voldoende diepte. De berging is ruim, de privé-parkeerplaats zeer handig. Het dak, de vloer en spouw zijn geïsoleerd. De kozijnen zijn van hardhout met isolerende beglazing. Het appartement is grotendeels voorzien van een parketvloer. Kortom, luxe, gelijkvloers en centraal wonen, wie wil dit nou niet!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.