Hommerterweg 268, Amstenrade

Vraagprijs
€ 449.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Hommerterweg 268
Postcode
6436 AM
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 705 m3
Perceel oppervlakte
454 m2
Woonoppervlakte
ca. 152 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bouwjaar
2021
Energie label
A+++

Delen op Social Media

Royaal wonen met nagenoeg géén energiekosten!! Aan de rand van Amstenrade, nabij natuur en uitgebreid voorzieningenpakket gelegen, de vrijstaande en zeer goed geïsoleerde nieuwbouwwoning (ca. 700m³!, casco, zelf in te richten) met royale woonkamer/keukenruimte (ca. 72m²), mogelijkheid voor 5 slaapkamers, 32 zonnepanelen, warmtepomp.

Indeling

Begane grond: Oprit/carport met lichtkoepel, voortuin, entree met kunststof voordeur, hal, ruimte voor toilet met aansluitingen, riante woonkamer/keukenruimte (ca. 72m²!) met trapkast, vloerverwarming en schuifpui naar de tuin. De keuken is voorzien van de nodige aansluitingen. Berging (ca. 7,5m²) met aparte ingang, opstelplaats warmtepomp en de witgoedaansluiting. Lange tuin met tal van inrichtingsmogelijkheden.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca.15m²), slaapkamer 2 (ca.9m²), slaapkamer 3 (ca. 14m²). Ruimte voor badkamer met aansluitingen. Berging.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Grote en hoge zolderruimte waar met enkele kleine aanpassingen ca. 60m² extra woonoppervlak / 2 extra slaapkamers gerealiseerd kan / kunnen worden.

Bijzonderheden: Unieke kans om nagenoeg zonder energiekosten te wonen! Dit royaal vrijstaand woonhuis (nieuwbouw) is aan de rand van het geliefde dorp Amstenrade, nabij natuur en een uitgebreid voorzieningenpakket (winkels, scholen, openbaar vervoer en sportaccommodaties) gesitueerd. Ook ligt de oprit van de praktische Buitenring op steenworp afstand. Dit object is zeer goed geïsoleerd (dak, RC 7,1, spouw RC 5,2, vloer, RC 4,67). De kozijnen (draai-kiep/dauerluftung) zijn van kunststof en beschikken over hoogrendements-beglazing. De vloerverwarming zorgt voor de juiste temperatuur. De 32 zonnepanelen (eigendom) leveren momenteel ca. 9190KwH per jaar. De warmtepomp (Daikin Altherma) heeft een energielabel van A+++. De woning (ca. 700m³) heeft een ruime woonkamer/keuken van ca. 72m²). De riante tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor het realiseren van in totaal 5 slaapkamers. De woning wordt casco geleverd en kan hierdoor naar eigen smaak verder worden ingericht! Kom kijken en laat u overtuigen door de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.