Oirsbekerweg 20, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Oirsbekerweg 20
Postcode
6438 HC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 389 m3
Perceel oppervlakte
317 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1955
Energie label
E

Delen op Social Media

In de kern van Oirsbeek gelegen halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, vaste trap naar zolder (hobbykamer), vernieuwd dak (dakpannen/isolatie 2019), garage, lange oprit, tuin en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7m²) met de witgoedaansluiting.

Begane grond: Royale voortuin en oprit, entree, hal, meterkast (modern), moderne geheel betegelde toiletruimte met wandcloset (spaarknop), fonteintje en daglichttoetreding. L-vormige woonkamer (ca. 32m²); apart gelegen keuken (ca. 6m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur t.w. een gaskookplaat, wasemkap, oven en koelkast (tevens close-inn boiler aanwezig). Onderhoudsvriendelijke tuin met ruim tuinhuis (ca. 10,5m²), zij-ingang en garage/stalling (ca. 15,5m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 6,5m²), slaapkamer 2 (ca. 11m²), slaapkamer 3 (ca. 9,2m²). Moderne geheel betegelde doucheruimte met douche, vaste wastafel/badmeubel, wandradiator en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte. Overloop, bergruimte met opstelplaats cv-installatie (huur). Te verwarmen hobbykamer (ca. 9m²).

Bijzonderheden: Deze halfvrijstaande woning is in de kern van Oirsbeek, op steenworp afstand van winkels, horeca, sportvoorzieningen en prachtig buitengebied (o.a. Wolfhagen, De Kakkert, Beukenberg) gelegen. Ook de praktische oprit van de Buitenring is snel bereikbaar. Dit object biedt 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder (hobbykamer). Ook is er een garage/stalling en een souterrain aanwezig dus gebruiksmogelijkheden zijn voldoende voorhanden. De lange oprit draagt hieraan bij. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. De tuin is voorzien van een buitenstopcontact. Het dak (pannen/isolatie) is in 2019 vernieuwd. Kortom een mooie woning op een fraaie plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.