Oppevenerweg 25, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 325.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Oppevenerweg 25
Postcode
6438 KC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 480 m3
Perceel oppervlakte
500 m2
Woonoppervlakte
ca. 117 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1965
Energie label
G

Delen op Social Media

In het populaire Oirsbeek, op geliefde locatie, nabij scholen, veel winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, uitvalswegen (o.a. Buitenring) en natuur gelegen; het vrijstaand woonhuis (te moderniseren) op ruim perceel (500m²) met o.a. een garage, serre, 3 slaapkamers, provisiekelder, tuin op zuiden, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,88m x 3,06m) met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit HR, eigendom/1997).

Begane grond: Ruime voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's; entree/hal (ca. 7,5m²) met o.a. toiletruimte en meterkast; lichte woonkamer (ca. 7,26m x 3,98m); apart gelegen keukenruimte (ca. 3,22m x 3,02m) v.v. eenvoudige keukenopstelling, bergkast en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat en afzuigkap. Serre (ca. 7,11m x 2,69m) met tegelvloer en schuifpui naar privacyvolle achtertuin v.v. diverse terrassen, borders met aanplant, gazon, plantenkas en zij-ingang. Te verwarmen garage (ca. 5,86m x 2,86m). Stalling (ca. 3,18m x 2,71m).

Eerste verdieping: Overloop met bergkast, slaapkamer 1 (ca. 3,23m x 3,04m) met dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 4,29m x 3,35m) met deur naar balkon, slaapkamer 3 (ca. 3,94m x 2,85m) met muurkast; badkamer (ca. 2,21m x 1,80m) met ligbad, vaste wastafel, boiler en daglichttoetreding. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder-/vliering.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning (te moderniseren) is in het geliefde dorp Oirsbeek, op loopafstand van een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. scholen, winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties), op een royaal perceel (500m²) gelegen. De provisiekelder, zolderruimte, garage en de stalling bieden veel bergruimte. Het object is nagenoeg geheel voorzien van (hard)houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De omsloten achtertuin is op het zuiden gesitueerd. Kortom, maak een afspraak en laat u overtuigen door de mogelijkheden en ligging!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.