Rijnstraat 1, Heerlen

Vraagprijs
€ 159.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Rijnstraat 1
Postcode
6413 XD
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 400 m3
Perceel oppervlakte
221 m2
Woonoppervlakte
ca. 88 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1908

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

Aan de rand van de wijk Beersdal nabij Heerlen centrum en Brunssummerheide gelegen, de te moderniseren twee-onder-een-kapwoning met 2 ruime slaapkamers, oprit, tuin op zuid-west en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 9,5m²), provisie-waskelder 2 (ca. 9m²) met de witgoedaansluiting.

Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje en daglichttoetreding. Woonkamer (ca. 34m²) met een laminaatvloer en hoog plafond. Keukenruimte (ca. 12m²) met eenvoudige keukenopstelling en toegang naar de tuin. Onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuid-westen gelegen met gemetselde berging (ca. 7,5m²), oprit/poort/achteringang en tuinhuis.

Eerste verdieping: Overloop, geheel betegelde badkamerruimte (ca. 5,5m²) met ligbad/douchecombinatie en vaste wastafel. Ruime slaapkamer 1 (ca. 10,5m²), ruime slaapkamer 2 (ca. 9m²).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is aan de rand van de wijk Beersdal nabij het centrum van Heerlen, sportaccommodaties, openbaar vervoer, scholen en de Brunssummerheide gelegen. Dit object beschikt ondermeer over een ruime kelder en gemetselde buitenberging (dus bergruimte is voldoende voorhanden). De tuin is op het zuid-westen gesitueerd. De kozijnen (draai-kiep) zijn van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Enige modernisering is wenselijk. Verwarming middels gaskachels.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.